Newsflash !

 

 
 

Urbes gaat nog een stapje verder...

Dit jaar wordt Urbes van 2 afdelingen voorzien.  Urbes Projects enerzijds en Urbes Construct anderzijds. Met Urbes Construct zullen we optreden als uw aannemer tot en met de sleutel op de deur of als uw coördinator.

Onze zusterfirma KoLoN zal verder onafhankelijk optreden en zich blijven specialiseren in grijze architectonische beton.

Tegen eind 2024 willen we ‘the concrete villa’ en ‘the Brutalism villa’ aanbieden.

Na uitvoering van de funderingsplaat zullen we, door middel van modulaire prefab elementen in grijze of gepigmenteerde zichtbeton, villa’s met een aantrekkelijke tijdloze architectuur in een paar weken van de open ruwbouw kunnen voorzien.

Kolon

Krijgt Izegem als eerste in Vlaanderen ‘windboom’ om hoogbouw van groene stroom te voorzien?

Met Blauwpoorte wil Urbes op de site van voormalig serrebedrijf Scheldeman een nieuw ecologisch stadsdeel creëren. Rode draad doorheen het hele project zijn ecologie, innovatie en
duurzaamheid. Als eerste in Vlaanderen willen we een ‘windboom’ met ‘Aëroleafs’ plaatsen om elk appartement. Lees hier het volledige artikel.
 
Aëroleafs

Dichtbij een park wonen maakt je jonger, blijkt uit nieuw onderzoek

In de buurt wonen van een park kan je biologische veroudering vertragen.....lees meer.

HLN, 29 juni 2023

Halfweg juli 2021 is er de semi-opening van de kasteellocatie Blauwhuis.

Volg zeker onze FB pagina van het kasteel Blauwhuis, alsook onze instragram pagina!

Het Blauwhuis moet hét kasteel van de 21ste eeuw worden.

De wereld op een duurzame manier helpen vormgeven door projectontwikkeling anders te benaderen.  Zo zou je de levensmissie van Jan kunnen omschrijven.... lees meer.

KW Izegem, vrijdag 27 november 2020

jan romel blauwhuis_kw

Urbes krijgt hoog bezoek van onze Vlaamse minister Zuhal Demir!

Samen met de Vlaamse overheid, die het groen aan het kasteel Blauwhuis via het Agentschap Natuur en Bos kocht, wordt heel belangrijk erfgoed in ere hersteld, ...lees meer.

Projectontwikkelaar Urbes plant het groene woonpark Rafaël.

Op de plaats waar tot eind vorig jaar de ontwijde Sint-Rafaëlskerk prijkte, ...lees meer

Yes We Can !

We zijn verheugd u te kunnen melden dat we bij het project 'Ter Beurse' voor ALLE appartementen een e-Peil hebben gerealiseerd van E30 of lager !

We werken gedreven verder om ook in onze lopende en toekomstige projecten ons steentje bij te dragen aan een duurzame en energiezuinige woonwereld.

Groeten,
Het voltallige Urbes-team.

URBES-projecten maken het verschil!

Onze woonprojecten voldoen al sinds jaren aan de toekomstige energienormen van 2021.

Wij bieden onze kopers alle comfort van geothermische warmtepompen, vloerverwarming, passieve vloerkoeling, BEN-nom, E30, S-norm, zonnepanelen ... en dit alles aan heel concurrentiële prijzen.  

Wat u vandaag bij ons betaalt voor uw appartement betekent voor u reeds een besparing van ca. 20.000€ à 25.000€ tegen 2021 !

 

Artikel Bouwunie 'Zoveel betaalt u vandaag voor een nieuwbouwwoning