Coming Up !

Urbes richt in het voorjaar van 2023 Urbes France op!

Aangezien er een aantal bijzondere opportuniteiten in dit land bestaan en er vraag is aan Urbes om daar in projecten de 'URBES FACTOR' te implementeren richt Urbes een afdeling in Frankrijk op.

Meer nieuws volgt spoedig maar we kunnen u nu al meegeven dat het high-end projectontwikkeling wordt die voor investeerders een belangrijke meerwaarde zal opleveren.

De eerste ontwikkeling zal gerealiseerd worden in de Alpen, dicht bij de grens met Zwitserland en Italië.

 

Blauwpoorte, nieuwe woonzone bij kasteeldomein

Op de site van het voormalig serrebedrijf Scheldeman verrijzen tegen 2025 zeven woonblokken met vier tot veertien verdiepingen.  Toch wordt amper 14% van het terrein bebouwd.  Alle andere ruimte wordt ingevuld met groen, wat toch wel opmerkelijk is.  De nieuwe ecologische woongebied zal een verbinding vormen tussen het stadscentrum en het kasteelpark Blauwhuis.

Lees meer....

bron: KW Izegem - 12 juli 2019

Groen woonpark naast Kasteel Blauwhuis in Izegem

Op een terrein van ca. 2.5 ha realiseren we een project bestaande uit verschillende elegante meergezinswoningen volgens een bijzonder ontwerp van architectenbureau Govaert en Vanhoutte.

Lees meer

bron: HLN - 12 juli 2019

Urbes koopt Kasteel Blauwhuis in Izegem!

De toekomst van het historische kasteel Blauwhuis in Izegem is verzekerd.
Urbes, de projectontwikkelingspoot van Jan Romel, heeft de site gekocht en wil het complex binnen een vijftal jaar compleet gerenoveerd hebben en er kantoorruimte, horeca en beperkt residentieel wonen in onderbrengen. 

Lees het artikel
Copyright © Roularta Media Group.

romel-blauwhuis_kw_izegem_2_juni_2017