Back to top

Wonen in eigentijdse architectuur nabij charmant dorpsplein

Duurzaam woonproject met hoog leefcomfort te Kachtem

Energiezuinige nieuwbouwappartementen met hoge kwalitatieve afwerking en akoestisch comfort !

Residentie Victor is een eigentijds, heel energiezuinig nieuwbouwproject met toparchitectuur op een boogscheut van het charmante dorpsplein, de kerk en de belangrijke handelszaken van Kachtem. Goede bereikbaarheid door de nabijheid van de Rijksweg, Noordkaai en het op- en afrittencomplex van de E403 Roeselare Haven.

Het appartementsgebouw is functioneel ontworpen met duurzame en esthetisch verantwoorde materialen en herbergt 8 appartementen (waarvan 3 gelijkvloerse appartementen, 3 appartementen op de eerste verdieping en 2 penthouses). De appartementen zijn steeds voorzien van onder andere 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een afgewerkte badkamer.

Er wordt daarenboven optimaal rekening gehouden met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30(!) in combinatie met optionele zonnepanelen.

Geothermische verwarming en koeling met heel laag energieverbruik

Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen.

Garageboxen en staanplaatsen

Er zijn 8 ruime gesloten garageboxen en 6 staanplaatsen beschikbaar.

Troeven

  1. Speelse eigentijdse architectuur
  2. Ligging nabij charmante dorpskern en in onmiddellijke nabijheid van handelszaken
  3. Bijzondere aandacht voor het akoestisch comfort
  4. E-peil lager dan E30 door toepassing geothermisch warmtepompsysteem