Back to top

Woonpark gelegen in het hartje van de bruisende wijk “Bosmolens”

Tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving

Woonpark ter Beurse voorziet in tijdloze, bijna-energieneutrale (BEN) appartementen in een rustige, groene omgeving waarbij maximaal aandacht werd besteed aan de toekomstige energiebehoeften. Door een geothermisch warmtepompsysteem te installeren in elk appartement, maken we energiezuinige verwarming, koeling en warm waterproductie mogelijk. Het woonpark is gelegen in het hartje van de bruisende wijk Bosmolens te Izegem en is opgebouwd uit 4 units met in totaliteit 50 appartementen en 10 exclusieve penthouses.

Energiezuinige nieuwbouwappartementen met hoge kwalitatieve afwerking van elk privatief!

Wilt u een nieuwbouw kopen? Met een nieuwbouw appartement in Woonpark ter Beurse kiest u voor kwaliteit. De speelse, eigentijdse architectuur wordt er gecombineerd met een warm gevoel van geborgenheid door de deels houten gevelbekledig. Gelegen in het hartje van de bruisende wijk Bosmolens is het bovendien een schoolvoorbeeld van toekomstig rand-stedelijk wonen. Alle winkels en voorzieningen liggen op wandelafstand en het provinciaal domein Wallemote-Wolvenhof bevindt zich op nauwelijks 300 meter. 

Geothermisch systeem met een lage energierekening

Een nieuwbouw appartement kopen in Woonpark ter Beurse is een duurzame investering. Omdat zowel verwarmen als koelen gebeurt met een geothermische warmtepomp, voldoet elk appartement aan de BEN-richtlijn voor 2021: een energiepeil onder 30. Daardoor profiteert u van interessante overheidssubsidies voor BEN-gebouwen*. In elk appartement is ook een ingebouwd boilersysteem van 180 liter aanwezig voor sanitair warm water. Zo is tot 80% van alle energie gratis!

Meer informatie

* onder voorbehoud van behoud van huidige gunstmaatregelen van de overheid en het behalen van E-peil <30 in finale calculatie door de EPB-verslaggever na uitvoering. E-peil is verschillend van appartement tot appartement.

Troeven

  1. Speelse, eigentijdse architectuur.
  2. Erg rustige ligging doch in onmiddellijke nabijheid van alle winkels en het provinciaal domein.
  3. E-peil lager dan E30 door toepassing geothermisch warmtepompsysteem.