Urbes

Wie zijn wij?

Urbes is een specialist in nieuwbouwprojecten. We zijn gegroeid uit bouwonderneming Romel, reeds jaren een gevestigde waarde in appartementsbouw. De opgebouwde ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten, gebruiken we vandaag om hoogstaande nieuwbouwprojecten in West-Vlaanderen en daarbuiten te ontwikkelen. We doen er alles aan om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen en garanderen op elk moment een persoonlijk contact.

Zo slagen we er snel in de nieuwbouw woning of het nieuwbouw appartement van uw dromen te realiseren.

Kwalitatief aanbod

Van nieuwbouw appartementen tot nieuwbouw villa's. Wij werken aan ontwerpen die opgaan in hun omgeving en tegelijk opvallen door hun uniek en tijdloos karakter. Residentieel of utilitair? In het groen, in het centrum of misschien een combo van beide? Wij hebben vast en zeker het perfecte antwoord in ons portfolio. De perfecte investering ook!

urbes Jan Romel

Duurzaam resultaat

Als moderne projectontwikkelaar zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden. 
Met onze nieuwbouwprojecten streven we naar een positieve impact op uw energieverbruik en op het milieu. Dat doen we niet enkel door te bouwen met duurzame materialen maar ook door innovatie continu centraal te stellen.

Bij ieder ontwerp houden we rekening met toekomstige energiebehoeftes. Met behulp van milieuvriendelijke alternatieven trachten we zoveel mogelijk energie uit de natuur te halen zonder ze uit te putten. Dat is niet enkel voordelig voor moeder aarde, maar ook voor u!

Bouwen aan uw droom

We bouwen aan dromen en nemen dat serieus! Met gespecialiseerde medewerkers uit eigen streek, zorgen we voor het beste advies op maat. Uw tevredenheid is in alles wat we doen prioriteit. We dragen betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken enkel samen met mensen die dat principe delen. Speelse, eigentijdse architectuur kwalitatief afgewerkt!

Benieuwd hoe we dat omzetten in de praktijk?
Ontdek hier onze projecten