Back to top

Exclusieve appartementen in een rustige groene omgeving

20 exclusieve appartementen in een nieuwe parkzone aan het jaagpad

Residentie De Barge is een bijna-energieneutraal nieuwbouwproject in West-Vlaanderen bestaande uit tijdloze en exclusieve nieuwbouwappartementen in een rustige, groene omgeving. Omdat elk appartement is uitgerust met een geothermisch warmtepompsysteem, kunt u heel energiezuinig verwarmen en verkoelen.

Het nieuwbouwproject bestaat uit:

  • 20 nieuwbouwappartementen

  • 30 ondergrondse garageboxen

  • 3 handelspanden.

Er is een doordachte variatie aan 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. Elke entiteit beschikt over een erg ruim terras in tropisch hardhout van ca. 40 - 130 m².

Energiezuinige nieuwbouw met hoge kwalitatieve afwerking van elk privatief op de perfecte locatie!

Door te kiezen voor een nieuwbouw appartement in Residentie De Barge investeert u niet enkel in kwaliteit. Ligging aan het Kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein. Het nieuwbouwproject is, nabij het station, ook ideaal voor wie op zoek is naar rust en groen vlak onder de kerktoren.

Zuinig met het milieu én uw portemonnee

Een nieuwbouw appartement kopen in Residentie De Barge is een duurzame investering. Dankzij de geothermische warmtepomp voor verwarmen en koelen, voldoet het namelijk aan de energienormen voor 2021. Dit wil zeggen dat het energiepeil onder E30 zit en dus in aanmerking komt voor overheidssubsidies*. In elk appartement is bovendien een ingebouwd boilersysteem van 190 liter aanwezig voor sanitair warm water. Zo is tot 80% van alle energie gratis!

Meer informatie

* onder voorbehoud van behoud van huidige gunstmaatregelen van de overheid en het behalen van E-peil <30 in finale calculatie door de EPB-verslaggever na uitvoering. E-peil is verschillend van appartement tot appartement.

Troeven

  1. Aantrekkelijke architectuur met ruime leefterrassen.

  2. Erg rustige, groene ligging met goede bereikbaarheid door nabijheid van het station.

  3. Nieuw aan te leggen parkzone met ontsluiting via het jaagpad zonder onderhoudskosten voor de bewoners.

  4. Bijna-energieneutrale appartementen met een lage energierekening.